Termék kereső
Gyártók termékei
Katalógus >> Beépíthető hangsugárzó >>

Gyártók >> Martin Logan >>

Helos 100, 20, 10 falba építhető hangsugárzók

Gyorsan, gond nélkül üzembe helyezhető

A gyors és üzembiztos üzembe helyezés érdekében a MartinLogan mérnökei és tervezőcsapata egy igazán robusztus szerelőrendszert fejlesztettek ki. Használaton kívül a letörhetetlen, azonos terhelhetőségű öntött alumínium szerelőfülek egy zárt dobozba süllyednek. A beszereléskor ezeket a szerelőfüleket kiemelve biztosan rögzíthetőek vele a hangszórók a falazathoz. Amennyiben bármi oknál fogva később mégis le kell szerelnie a hangszórókat a falról, akkor ezek a szerelőfülek ismét besüllyednek a házukba és ott rögzülnek.
Mindegyik Helos 100 hangszórót egy strapabíró, teljes méretű szerelősablonnal, szerelési utasítással és furatozó sablonnal együtt szállítjuk.

A rugalmas és esztétikus kivitele révén bármilyen környezetbe jól illeszthető

Az átfesthető keret és hangszórórács révén a Helos 100 bármilyen belsőépítészeti környezetbe jól illeszthető.

A nagyfelbontású mélyhangszóró precíz, feszes mélyhangokat eredményez

A hosszú löketű, nagyfelbontású, csúcsminőségű, elsősorban a falba való építésre kifejlesztett mélyhang-szóró használatával a Helos 100 a mennyezetbe szerelhető hangszóróktól szokatlan, precíz, csak az igényes hangsugárzókra jellemző feszes basszust biztosít.

A masszív, audiofil minőségű keresztváltó tiszta, pontos hangzást biztosít

A Helosba épített csúcsminőségű, audiofil minőségű Vojtko™ keresztváltót ugyanolyan kínos pontossággal terveztük, gyártottuk és szereltük, mint a többi, elismerten magas minőségű MartinLogan hangsugárzó esetében szoktuk.

Aktuális ár: 0 Ft